Eckerö Buffet maitsete maailm

Buffet Eckerö kannella 8

Reisi Soome lahe teisele kaldale võib teha ka toitu nautidesTelli laud MS Finlandia Buffet Eckeröstmille menüüst leiad hooaja parimaid maitseid ja garanteeritud Soome tooraineidPeaaegu kõik valmistatakse algusest lõpuni ise – ja see maitseb suurepäraselt. 

Hommikusööki serveeritakse Helsingist väljumisel lausa kahes kattes, klassikaline rootsi laud on kaetud nii päevastel väljumistel Tallinnast ja Helsingist kui ka õhtusel väljumisel Tallinnast.
Rootsi laua hind sisaldab karastusjooke, mahlu, teed ja kohvi ning lõuna ja õhtusöökidel ka õlut ja nii punast kui valget veini.

Kontrollige katete algusaegu broneerimisel. Soovitame söögid osta juba koos laevapiletiga, sest ostes söögid ette, säästate raha – laevalt ostes on söökide hinnad kallimad.


Menüüd 2018

 
Eckerö Buffet'i menüüd on koostatud meie peakokkade poolt, et pakkuda igale aastaajale sobivaid toite ja võimalikult kasutada toiduaineid, mis just sel ajal saadaval, värsked ja parimate võimalike maitseoamadustega. 

 
 Saarestiku menüü 6.6.-22.8.18

Merelt linna 23.8.-2.10.18

Merelt linna lisapakett - Värsked vähid

Jahimehelaud 3.10.-13.11.18

Pidulaud 14.11.18-8.1.209

Katete ajad ja hinnad

Tallinn-Helsingi 06.00
Helsingi-Tallinn 09.00
Tallinn-Helsingi 12.00
Helsingi-Tallinn 15.15
Tallinn-Helsingi 18.30
Helsingi-Tallinn 21.40

  1. Sidrunihummus ja riisiküpsised

    Sidrunihummus ja riisiküpsised

    Värske sidrunihummus on suurepärane leivakate kui ka lisand näiteks salatite kõrvale.

    Loe lisaks
  2. Lõhesashimi sojakaaviariga

    Lõhesashimi sojakaaviariga

    Pilkupüüdev lõhesashimi serveeritakse koos tapiokist valmistatud sojakaaviari, ingveri ja sidrunimarinaadis kurgiga.

    Loe lisaks
  3. Lambacarpaccio mädarõikalumel

    Lambacarpaccio mädarõikalumel

    Sarnaselt veisele sobib ka lammas carpaccio valmistamiseks, st soola ja suhkru sees küpsemiseks.

    Loe lisaks
  4. Požarski kotletid

    Požarski kotletid

    Požarski kotletid erinevad klassikalistest kotlettidest lisaks oma kujule veel ka koostisosade poolest. Broileri- ja veisehakkliha kombinatsioon muudab kotlettide sisu eriti hõrguks ning küpsetamisjärgne paneering garanteerib krõbeda pinna.

    Loe lisaks
  5. Kreveti-lõhekotletid vähikastmes

    Kreveti-lõhekotletid vähikastmes

    Korralik vähikaste võtab tavapärasest rohkem aega, kuid koka vaev saab tasutud suurepärase 

    Loe lisaks