Kuidas kasutame küpsiseid

Siit leiate informatsiooni kuidas Eckerö Line kasutab ja kaitseb teavet, mida me kogume, kui veebilehte kasutate. Meie eesmärgiks on kindlustada, et meie klientide privaatsus oleks tagatud. 
Selliste andmete kogumine, mille põhjal klient on meie veebilehte kasutades äratuntav, toimub rangelt Isikuandmete kaitse seaduse raamides. 

Mis informatsiooni me kogume

Võime koguda järgmisi andmeid:

  • Nimi ja kontaktandmed k.a telefoni number ja e-posti aadress.
  • Demograafilised andmed, nagu postiindeks, vanus, sugu.
  • Mis pakub sulle huvi ja milliseid valikuid teed meie veebilehel.
  • Muud andmed seoses kliendiuuringute ja/või sooduspakkumistega.

Vaata kõiki kogutavaid küpsiseid siit.

Mida me teeme kogutud infoga

Kogume andmeid eesmärgiga paremini mõista klientide vajadusi ja pakkuda paremat teenust. Andmeid vajame eelkõige järgmistel eesmärkidel:

  • Sisene raamatupidamine.
  • Teenuste ja toodete parandamine.
  • Eripakkumiste ja tooteesitluste mis võiksid sulle huvi pakkuda, saatmine erinevate infokanalite kaudu.
  • Vahetevahel võime võtta ühendust seoses turuuringuga. Kanalitena on kasutusel e-post, SMS ja tavaline post. Võime kasutada saadud infot, et muuta meie teenuse sisu sivu vajadustele paremini sobivaks.

Turvalisus

Meie eesmärgiks on kindlustada meieni jõudnud andmete turvalisus. Andmed on turvatud tulemüüri ning salasõnadega ning nende käitlejate hulk on piiratud, ning ranges vastavuses töö iseloomuga.

Kuidas me kasutame küpsiseid

Küpsised on väikesed tekstifailid, mis lisatakse veebilehe külastaja arvutisse. Küpsised ei ole programmid ega sisalda viiruseid või pahavara. Neid kasutatakse veebiliikluse analüüsimiseks. Eesmärgiks on luua parem ligipääsetavus, muuta veebilehitseja kasutamist võimalikult mugavaks ja tõhusaks. Küpsistega mõõdame ka veebilehe üldist liiklust. Kogutud andmeid kasutatakse ainult statistilise analüüsi eesmärgil.

Kokkuvõttes aitavad küpsised kaasa parema netilehe tegemisele. Mingil juhul ei anna küpsised meile pääsu kliendi seadmetele ega saada meile täiendavat privaatset infot kliendi kohta, lisaks sellele mida oled ise otsustanud meiega jagada.

 Küpsised saab välja lülitada või nende installeerimist blokeerida (eri brauseritel võib see erinevalt toimuda). Siiski tuleb meeles pidada, et küpsiste mittelubamine võib takistada veebilehe normaalset toimimist.

Lingid teistele netilehtedele

Meie veebilehel võib leiduda linke teistele veebilehtedele. Neid kasutades peaks meeles pidama, et kolmandate osapoolte lehtede üle puudub meil kontroll ja me ei ole vastutavad nende infoturvalisuse ja privaatsuse tagamise taseme eest. Enne sellise lehe kasutamist tuleb ise veenduda selle turvalisuses.

Isikuandmete töötlemine

Isikuandmete kogumist ja kasutamist saab piirata nii:

  • Täites meie veebilehel andmeblankette, näiteks püsikliendiks registreerumisel, on võimalik märkida, et keeldud otsepostitustest sinu e-posti ja/või mobiilile.
  • Kui oled varem vastava nõusoleku andnud ja nüüd soovid seda lõpetada, siis on see iga hetk võimalik, kas tehes muudatuse oma kliendikontol või kasutades vastavat lõpetamislinki teile tulnud reklaamkirjas.

Me ei müü ega edasta isikuandmeid kolmandatele osapooltele, välja arvatud juhtudel, kus seadus meid selleks kohustab. Kui sul on põhjust arvata, et sind puudutavad isikuandmed võivad olla vigased, siis kontrolli ja paranda need oma kliendikontol või võta meiega ühendust.

Nimekiri küpsistest mida kogume

Siin tabelis on kokkuvõte kasutuses olevatest küpsistest ja nende kasutamise eesmärkidest.

Küpsise nimiKüpsise kirjeldus
FORM_KEY Talletab ajutise võtme, mida kasutatakse võltsitud küsimustike takistamiseks.
PHPSESSID Sinu sessiooni ID veebilehel.
GUEST-VIEW Võimalda külalistel vaadata tellimust ja teha seal muudatusi.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Link sinu ostukorvi- ja sirvimiste ajaloo andemetsse, kui sa sellise tellid. 
STF Andmed toodetest, mille kohta oled saatnud oma sõpradele e-postiga infot.
STORE Veebipood ja keel, mille oled valinud.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Näitab kas sa lubad küpsiste kasutamist.
MAGE-CACHE-SESSID Võimaldab sisu talletamise brauseri vahemälusse, et lehed laeksid kiiremini. 
MAGE-CACHE-STORAGE Võimaldab sisu talletamise brauseri vahemälusse, et lehed laeksid kiiremini.
MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Võimaldab sisu talletamise brauseri vahemälusse, et lehed laeksid kiiremini. . 
MAGE-CACHE-TIMEOUT Võimaldab sisu talletamise brauseri vahemälusse, et lehed laeksid kiiremini.
SECTION-DATA-IDS Võimaldab sisu talletamise brauseri vahemälusse, et lehed laeksid kiiremini.
PRIVATE_CONTENT_VERSION Võimaldab sisu talletamise brauseri vahemälusse, et lehed laeksid kiiremini.  
X-MAGENTO-VARY Võimaldab sisu talletamise brauseri vahemälusse, et lehed laeksid kiiremini.  
MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Võimaldab sisu tõlkimise teistesse keeltesse.
MAGE-TRANSLATION-STORAGE Võimaldab sisu tõlkimise teistesse keeltesse.
AUTOCOMLETE Kasutatakse kiirotsingus andmete talletamiseks, et optimeerida päringu kiirust.
AUTOCOMPLETE-PROVIDER Kasutatakse kiirotsingus andmete talletamiseks, et optimeerida päringu kiirust.
AUTOCOMPLETE-RECENT Kasutatakse kiirotsingus andmete talletamiseks, et optimeerida päringu kiirust.
SEARCHREPORT-LOG Kasutatakse kiirotsingus andmete talletamiseks, et optimeerida päringu kiirust.
NREUM Kasutatakse lehe olukorra monitoorimiseks.
JSESSIONIT Kasutatakse lehe olukorra monitoorimiseks.

Kolmandate osapoolte küpsised

GOOGLE Analytics, DoubleClick, Maps, YouTube
_GA Kasutatakse kasutajate eristamiseks.
_GID Kasutatakse kasutajate eristamiseks.
_GAT Kasutatakse päringute arvu piiramiseks.
TEST_COOKIE Kontrollib kas kasutaja brauser toetab küpsiste kasutamist.
OGPC Võimaldab valikute meelespidamise, nagu zoomimise tase ja kontrolli kuidas kasutatakse kaarte teistes võrkudes.
NID Lubab Googlel mäletada infot, mis mõjutab lehe kasutamist, selle väljanägemist, nagu keele valik või asukoht.
CONSENT Võimaldab Google reklaamide ja kaupluse andmete isikupärastatud näitamist, nagu valitud keele kasutamine otsingutulemuste näitamisega seoses.
SIDCC Turvalisusküpsis, mis kaitseb kasutaja andmeid lekete eest.
SSID Talletab statistilisi andmeid, nagu näiteks kui mitu korda on videot näidatud ja milliseid korduvaid seadeid on kasutatud.
SID Sisaldab digitaalselt allkirjastatud ja salastatud andmeid: kasutaja Google-konto id-d ja viimast sisselogimise aega.
SAPISID Talletab anonüümseid statistilisi andmeid, nagu näiteks kui mitu korda on videot näidatud ja milliseid korduvaid seadeid on kasutatud.
1P_JAR Talletab anonüümseid statistilisi andmeid, nagu näiteks kui mitu korda on videot näidatud ja milliseid korduvaid seadeid on kasutatud..
AID Seob kliendi tegevusi eri seadmete vahel, millelt oled Google kontole sisse loginud.
APISID Talletab anonüümseid statistilisi andmeid, nagu näiteks kui mitu korda on videot näidatud ja milliseid korduvaid seadeid on kasutatud.
HSID Sisaldab digitaalselt allkirjastatud ja salastatud andmeid: kasutaja Google-konto id-d ja viimast sisselogimise aega.
PREF Talletab valikuid ja muud infot, eriti kasutatavat keelt, aga ka kui mitu otsingutulemust lehel näidatakse ja kas soovid hoida Googlen SafeSearch-filtrit aktiivsena.
VISITOR_INFO1_LIVE YouTube küpsis mis mõõdab sagedusvahemikku, et määrata vana või uus mängija liides.
YSC YouTube'i video teenuses määratud küpsis sisseehitatud YouTube'i videotega saitidele.
GPS GPS-asukoha määramine mobiilsetele seadmetele.
FACEBOOK
ACT Võimaldab kasutajal kontrollida "soovita" ja "jaga" valikuid.
PRECENCE See on seansiküpsis
PL Facebooki alaline küpsis.
FR Võimaldab kasutajal kontrollida "soovita" ja "jaga" valikuid.
DPR Võimaldab kasutajal kontrollida "soovita" ja "jaga" valikuid.
DATR Võimaldab kasutajal kontrollida "soovita" ja "jaga" valikuid.
C_USER See küpsis sisaldab sisse logitud kasutaja kasutaja-ID-d.
XS Xs-küpsis sisaldab järgmisi andmeid: • Esimeses osas seansi number • Teises osas seansi salajane id • Kolmas osa on turvavõti, mida kasutatakse, kui kasutaja on lubanud turvalist sirvimisfunktsiooni.
WD Võimaldab kasutajal kontrollida "soovita" ja "jaga" valikuid. Kogub keele seaded ja võimaldab lehe jagamist.
SB Võimaldab kasutajal kontrollida "soovita" ja "jaga" valikuid. Kogub keele seaded ja võimaldab lehe jagamist.
PINTEREST
_PINTEREST_CM Sisu jagamine.