PIDULAUD MENÜÜ 2025

26.12.2025  – 6.1.2026


EELROAD 

Kala

Krevetid ja Rhode Island’i kaste L, G 
Kalamari, hapukoor ja sibul L, G 
Cavi-art L, G, V 
Munapoolikud majoneesi ja krevettidega L, G 
Marineeritud räimefilee L, G 
Glögi-maitseline heeringas L, G 
Sinepiheeringas L, G 
Graavivikerforell ja peakokakaste L, G
Kuumsuitsuvikerforell ja sidrunihapukoor, kergelt soolatud munakollased ja marineeritud fenkol L, G

Liha

Maksavaht, marineeritud sibul ja mustsõstar L, G 
Suitsetatud kalkun ja Cumberlandi kaste L, G (Liha päritoluriik: Soome)
Seafilee ja mustapiprakreem L, G (Liha päritoluriik: Soome) 
Härjaliha ja rucola pesto L, G (Liha päritoluriik: Soome)

Taimetoit

Juurvilja- ja võioasalat L, G, V 
Vegan ”heeringas” L, G, V 
Sinepiga marineeritud leibjuustu salat L
Seenesalat L, G , V
Peet, õun ja pähklid, vaarika vinegrett L, G, V
Värske salat, tomat ja vanaema marineeritud kurgid L, G, V

PEAROAD 

Keedetud kartul L, G, V 
Küüslaugukartulid L, G 
Võis pruunistatud rooskapsas, kaalikas ja kreeka pähklid G, L
Küpsetatud porgandid L, G, V 
Koha, krevetid, sidrun ja pruunistatud või L, G
Küpsetatud vikerforell ja safrani-võikaste L, G
Lihapallid ja sibulakaste L, G
Kalkun estragoni-koorekastmes L, G (Liha päritoluriik: Soome)
Kukk veinis L, G
Vürtsikas röstitud veise sisefilee L,G (Liha päritoluriik: Soome) 
Sealiha kassler L,G (Liha päritoluriik: Soome)
Köögiviljatäidisega ahjukartulid L, G, V
Oa-bolognese läätsepastaga L, G, V

Pannkoogilett
Muutuv valik hooajalisi täidiseid 

MAGUSTOIDUD 

Sidruni-juustukook ja jõhvikasiirup
Kõrvitsakook L
Viktoria puding ja glögi-maitselised pirnid L, G
Astelpaju panna cotta L
Jõhvika-piparkoogi trifle L, G, V
Šokolaadivaht rummiga L, G
Juustuvalik, kook ja moosid
Piparkoogid L
Maiused 
Jäätis L, G

Hind sisaldab Rootsi lauda, ​​samuti kohvi, teed, piima, vett, karastusjooke ja õlut ning punast ja valget veini kraanist. Soovi korral alkoholivaba vein.
L – laktoosivaba • G – valmistatud gluteenivabadest toorainetest • V – vegan

Jätame endale õiguse teha menüüs muudatusi.