Tomas Sjödahl nimetati Eckerö Line’i kaubaveo osakonna juhatajaks

Tomas Sjödahl on nimetatud Eckerö Line’i kaubaveo osakonna juhatajaks. Tomas Sjödahlil on 25-aastane kogemus rahvusvahelises logistikas ning ta on olnud muuhulgas logistika- ja kolimisfirma Victor Ek’i tegevjuht ja juhatuse liige. Eckerö Line'is alustab ta tööd 21. novembril 2022.

„Rahvusvaheline ekspedeerimine, laevade klaarimine, tolliprotseduurid ja laevafirmade esindamine on minu tugevused,“ ütleb Tomas Sjödahl. „Kogu mu töökarjäär on ühel või teisel moel olnud seotud laevandusega, kuid laevafirmas pole ma varem töötanud. Nüüd saabus sobiv võimalus. Eckerö Line on hea mainega Soome ettevõte, millel on suurepärane kaubamärk ja tugev turupositsioon. Ootan põnevusega, et jätkata oma eelkäija ja tema meeskonna tehtud head tööd,“ lisab Tomas Sjödahl.

Tomas Sjödahl

„Mul on hea meel tervitada meie meeskonda sellist pikaajalist logistikaeksperti nagu Tomas Sjödahl,“ ütleb Eckerö Line’i tegevjuht Taru Keronen. „Eckerö Line’i kaubaveoäri on viimastel aastatel jõudsalt kasvanud ning usume, et kasv jätkub, kuna rahvusvaheline logistika otsib uusi marsruute Euroopas. Funktsionaalne laevandus on Soomele eluliselt tähtis: 90% meie kaubaveost toimub meritsi ja 60% kaubaveost kasutab Tallinn-Helsingi liinil sõitvaid reisilaevu. Eckerö Line on ainus laevandusettevõte, mis on juba üle poole oma raskest kaubaveost suunanud Tallinna kesklinnast Muuga sadamasse ning Helsingi kesklinnast Vuosaarde,“ lisab Taru Keronen.

Eckerö Line'i senine kaubaveo osakonna juhataja Markku Onniselkä läheb pensionile 30. novembril 2022, kuid jätkab tööd vanemnõunikuna kuni 28. veebruarini 2023.