MS Finlandia on korralises hoolduses 7.1. - 8.2.2024 – ulatuslikud konstruktsioonilised uuendustööd kütusekulu ja heitkoguste vähendamiseks

Eckerö Line'i MS Finlandia on korralises hoolduses 7.1. - 8.2.2024. MS Finlandia sõidab Landskrona kuivdokki Rootsis, kus on võimalik hooldada MS Finlandia suuruseid laevu ning teostada pikaajalisi dokkimistöid. Viimane väljumine enne dokkimist toimub Tallinnast Helsingisse 07.01 kell 18.30. MS Finlandia naaseb liiklusesse 08.02 kl 15.15, kui see suundub Helsingist Tallinna.

Ajal, mil MS Finlandia on dokis, sõidab Muuga-Vuosaari liinil meie reisiparvlaev MS Finbo Cargo, mis võtab peale ainult autoga reisijaid.

MS Finlandia ulatusliku dokkimise ajal keskendutakse eelkõige kütusekulu vähendavatele konstruktsioonimuudatustele. Selle meetme eesmärk on vähendada heitkoguseid ja hinnanguline mõju võib olla 6%. Soovime olla osaline Tallinna ja Helsingi vahelise liikluse võimalikult keskkonnasõbralikuks muutmises ning kanda oma vastutust võimalikult puhta mereliikluse eest.