Eckerö Line'i reisijate arv ületas esimest korda kahe miljoni reisija piiri

2023. aasta oli Eckerö Line'i jaoks väga edukas. Esimest korda ületas ettevõte enam kui kahe miljoni reisija verstaposti. Eckerö Line'i kaubaveoäri kasvas samuti jõudsalt, nagu ka Eckerö Line'i turuosa Tallinna ja Helsingi vahelisest kaubaveo koguturust. Kaubaveoäri positiivsele arengule andis muu hulgas hoogu MS Finbo Cargo uuenenud sõidugraafik.

"2023. aastal ületasid kliendimahud kõik meie ootused ning oleme oma klientidele ja töötajatele väga tänulikud. Meie edu näitab tugevalt, et meie reisijad hindavad meie kvaliteeti ja teenust," ütleb Eckerö Line'i tegevjuht Taru Keronen.

2023. aastal pälvis Eckerö Line ka mitmeid auhindu ja tunnustusi nii klientidelt kui ka töötajatelt. Esimene koht EPSI reitingus ja neljas koht kliendisuhete indeksi 2023 uuringus peegeldavad mitte ainult laevandusettevõtte kõrget teenindusstandardit, vaid ka asjaolu, et meie kvalifitseeritud töötajate rahulolu oma tööga kandub otse klientidele.

Seda toetab Eckerö Line'i sertifikaat Great Place To Work ja teine koht suurte organisatsioonide kategoorias Oikotie vastutustundliku töökoha 2023 uuringus. Ettevõtte pühendumus vastutusele ja töötajate heaolule on loonud tugeva vundamendi, mida võib näha nii ettevõtte sees kui ka kliendikogemuses.

Eckerö Line jätkab tugevat keskendumist keskkonnasõbralikumale meretranspordile

Eckerö Line'i laev MS Finlandia on korralises hoolduses ajavahemikul 7.1. – 8.2.2024. Mootori-, masina- ja navigatsioonisüsteemides tehakse arvukalt ulatuslikke hooldus- ja uuendustöid, mis võimaldavad praegusest veelgi keskkonnasõbralikumat liiklemist. MS Finlandia saab muuhulgas uued pöördetüürid ja sõukruvi labad. Selle meetme eesmärk on vähendada heitkoguseid ja oletatav mõju võib olla 6%. Lisaks töödeldakse laeva põhja spetsiaalse värviga, mis muudab laeva vees liikumise ühtlasemaks ja sujuvamaks. Seegi aitab kaasa kütusekulu vähendamisele.

Lisaks dokkimisele on keskkonnateadlikud toimingud osa Eckerö Line'i igapäevaelust. Muu hulgas on juba väljakujunenud tavad laevade kiiruse optimeerimine, energiatõhususe tagamine ning heitsoojuse ja merevee temperatuuri kasutamine energiakasutuses.

MS Finlandia naaseb liinile 8.2.2024, olles valmis pakkuma oma klientidele veelgi jätkusuutlikumaid ja mugavamaid merereise.

Lingid eelpool mainitud uuringutele. Info soomekeelne.

https://www.epsi-finland.org/toimialatutkimukset/henkiloliikenne/
https://asml.fi/asiakkuusindeksi-2023-tutkimus/
https://greatplacetowork.fi/sertifioidut/eckero-line/
https://tyopaikat.oikotie.fi/tyontekijalle/artikkelit/vuoden-2023-vastuullisimmat-tyopaikat