Peakokk avaldab: soositumad road Buffet Eckerös

Peakokk avaldab: soositumad road Buffet Eckerös

MS Finlandia peakokk Tuomas Sillanpää paljastab, millised Buffet Eckerö road olid meie klientide lemmikud 2018. aastal. Buffet Eckerö menüü vahetub aastas seitse korda ning igast ühest neist on klientidel tekkinud omad lemmikud. Ka hommikusöögimenüüs on reisijatel omad kindlad soosikud. Kas ka sinu lemmikroog on lemmikute nimekirjas? Tutvu selleaastase menüüga siit.

Buffet-laua üldlemmikud

Külm laud

  • graavi- ja suitsukalad
  • terved krevetid
  • kalamari

Sooja laua söögid

  • käsitsi valmistatud laeva lihapallid
  • lõheroad vastavalt hooajale

Magustoidud

  • erinevad versioonid šokolaadivahust
  • pannacottad, jäätised ja küpsetised
Buffet Eckerö Buffet Eckerö

Soositumad road erinevatest menüüdest

Talvedelikatessid

  • suitsune põhjapõdra-mousse mustal leival
  • räimepihvid ja ürtidega maitsestatud hapukoorekaste
  • õunaküpsetis vaniljevahuga

Tänavatoit

  • kreveti-nuudlisalat hoisin kastmega
  • jaapanipärased Tsukune kanalihapallid
  • minipannkoogid

Kevade maitsed

  • kreveti- ja Caesari salatid
  • mädarõikane härjarind Madeira kastmega
  • šokolaadikook maasikatega

Saarestiku menüü

  • suitsetatud räimed
  • põrsaribid laeva BBQ-glasuuri või grillõliga
  • maasika šarlotte

Merelt linna

  • riivitud nuikapsa salat
  • ise tehtud ja paneeritud krevetikook tšilli-hollandi kastmega
  • muraka-pannacotta

Jahimehelaud

  • üliküps hirvepraad jõhvika-cumberlandi kastmega
  • põhjapõdramaks
  • valgešokolaadi-astelpajumousse

Pidulaud

  • täidetud munad majoneesi ja krevettidega
  • jõulusink
  • käbikook

Hommikusöök

  • peekon
  • munapuder
  • pannkoogid
  • lõhe-kartulisalat

Kas sa teadsid?

  • Hommikusöögilauas süüakse aastas umbes 16 000 kg peekonit.
  • 2018. aastal küpsetati klientidele üle 2000 kg jõulusinki.
  • Buffet Eckerös pakutavast söögist umbes 80-protsenti valmib laeva oma köögis.
  • Menüüs on alati eriroad.