Jahinädalad pakuvad hooajamaitseid!

Jahinädalad pakuvad hooajamaitseid!

Buffet Eckerö jahinädalad viivad Sind maitseekskursioonile metsa. Jahinädalate menüü sisaldab nauditavaid maitseelamusi ulukilihast, seentest, marjadest, kalahõrgutistest rääkimata.

Eelroogade laud on kalatoitude all täitsa lookas: alates graavilõhest kuni astelpajuräimede ja laeva heeringani välja. Külm kalalaud pakub selliseid spetsialiteete nagu külmsuitsupaltus ja äädikane mägihõrnas graavitud munakollasega. Ulukiliha leidub eri variatsioonides nii külmade kui soojade toitude hulgas. Külmal eelroalaual kohtab näiteks suitsutatud ulukipraadi ja ulukivorsti, aga ka konjakist graavipõhjapõtra. Lisandina liha ja kala kõrvale pakume seenemoosi, kõrvitsakompotti, marineeritud juurvilju ning seenesalatit.

Pearoogade laud on metsamaitsete kirev maailm. Lisaks traditsioonilisele ulukihautisele juurikapudruga sisaldab soojade toitude valik veel metsparti, põhjapõdra vasikamaksa, põdra esiselga ja põhjapõdra rostbiifi, aga ka muid liha-, taime- ja kalatoitude hõrgutisi. Lisandivalik hõlmab hooajalisi juurvilju, kukeseenekastet ning erikülalisena toorelt praetud rosmariinikartulit.

Desserdilauda iseloomustavad marjad, šokolaad ja iiris. Šokolaadi-peedikook pakub üllatavat maitseelamust, mis sobib jahinädalate kontseptsiooni suurepäraselt. Desserdilauale toovad värskust kohupiim pohlaga ja valge šokolaadi ja astelpaju mousse. Maiasmokkadele on jahilaua krooniks kohv ja šokolaadikompvekid.

Jahilaud serveeritakse restoranis Buffet Eckerö perioodil 02.10.–13.11.2019. Maitsenaudingud ootavad!