Maitsed merel - räägime toidust

MS Finlandia koosolekute saalis toimuvad tasuta loengud koguvad rohkelt pealtvaatajaid nii reisijate kui laeva personali hulgast.

Tule sinagi kuulama tuntud Soome toiduekspertide põnevaid loenguid - räägitakse toidust, serveerimisest ja laua katmisest. Loengud on tavaliselt Soome keeles, ilma tõlketa.

  1. Vastutustundlik kalandus

    Vastutustundlik kalandus

    Vastutustundlikku kalamajandust ja merealade heaolu peab Arvo Kokkoneni kalatoodete hulgifirma oma tähtsaimaks väärtuseks.
    Loe lisaks
  2. Kohv ja maitseained – nõuandeid täiusliku kohvi valmistamiseks ja maitseainete kasutamiseks kokkamisel

    Kohv ja maitseained – nõuandeid täiusliku kohvi valmistamiseks ja maitseainete kasutamiseks kokkamisel

    Meira kohvi ja maitseaineid iseloomustavad kvaliteetsed toorained.

    Loe lisaks
  3. Planeedi puhtaim liha

    Planeedi puhtaim liha

    Puhas ja antibiootikumivaba liha on Atria südameasjaks ning pika arendustöö tulemus.
    Loe lisaks
  4. Kevad 2019 Räägime toidust -loengud

    Kevad 2019 Räägime toidust -loengud

    Tule reisi ajal kaasa kuulama kõigile avatud Räägime toidust -loenguid, mis toimuvad laeva koosolekutekeskuses.

    Loe lisaks
  5. Veini ja juustu kombineerimine – proovi ka kihisevat!

    Veini ja juustu kombineerimine – proovi ka kihisevat!

    Veini ja juustude sobitamisest rääkides mõeldakse enamasti punase veini ja viinamarjade või soolaküpsiste peale. Õnnestunud maitseelamus tekib enamasti aga hoopis mõne muu teguri – näiteks kihiseva joogi, juustu ja pähklite koosmõjul!

    Loe lisaks
  6. Vastutustundlik toidu- ja lihatootmine – tutvu praktiliste nippidega kadude vähendamiseks

    Vastutustundlik toidu- ja lihatootmine – tutvu praktiliste nippidega kadude vähendamiseks

    Toidutootmise vallas on hetkel enim kõnetavateks küsimusteks vastutusvõime ja kadu. Igaühe kas või väikene tegevus jätab jälje.

    Loe lisaks
  7. Hea elu gluteenivaba dieet 

    Hea elu gluteenivaba dieet 

    Gluteenivaba dieet on tänapäeval populaarne mitte ainult tsöliaakiahaigete seas. Kuigi teaduslikult pole see päris tõestatud, aitab gluteenivaba toit tihti kaasa seedeorganite heaolule ka teistel inimestel.
    Loe lisaks
  8. 2018 sügise Räägime toidust - loengud

    2018 sügise Räägime toidust - loengud

    Nüüd räägime toidust. Vaata sügisel 2018 MS Finlandial toimuvate loengute teemasid ja tule kuulama.

    Loe lisaks
  9. Kapivarud kasutusele – nii korraldate kevadpeo lihtsalt ja muretult

    Kapivarud kasutusele – nii korraldate kevadpeo lihtsalt ja muretult

    Kevad- ja suvepeo saab korraldada ka väiksema vaevaga. Pakkuge külalistele lihtsaid ja ette valmistatavaid toite ning katke laud kapivarusid ja looduslikke taimi kasutades.

    Loe lisaks
  10. Kapivarud kasutusele – nii korraldate kevadpeo lihtsalt ja muretult

    Kapivarud kasutusele – nii korraldate kevadpeo lihtsalt ja muretult

    Kevad- ja suvepeo saab korraldada ka väiksema vaevaga. Pakkuge külalistele lihtsaid ja ette valmistatavaid toite ning katke laud kapivarusid ja looduslikke taimi kasutades.

    Loe lisaks
  11. Maitsvat toitu süüakse esmalt silmadega

    Maitsvat toitu süüakse esmalt silmadega

    Et toit on hea, sellest enam ei piisa. Nähke vaeva ka toidu välimusega – sel on suur tähtsus üldmulje seisukohalt.
    Loe lisaks
  12. Maitsed merel -akadeemia käivitus – siit saad parimad vihjed hooaja köögiviljade kasutamiseks

    Maitsed merel -akadeemia käivitus – siit saad parimad vihjed hooaja köögiviljade kasutamiseks

    Eckerö Line’i uus  Maitsed merel -akadeemia koondab hea toidu huvilisi reisijaid ja laevameeskonna liikmeid. Akadeemia esimesed loengud täitsid laeva konverentsikorruse loengusaali viimase kui istmeni. Ja pole ka ime – teemaks olid hooajaköögiviljad ja nende kasutamine toiduvalmistamisel nii kodus kui laevaköögis. 

    Loe lisaks