Vegan „klaasimeistri heeringas“

Vegan „klaasimeistri heeringas“

Nüüd on ka veganitel võimalik „heeringaga“ maiustada! Maitsev veganlik heeringas valmib baklažaanist, porgandist, punasest sibulast ja maitseainetest.

Nii valmib vegan "klaasimeistri heeringas"

Portsjonid: 8-10
Raskusaste: raske
Valmistusaeg: 3 tundi

(gluteenivaba, ei sisalda sojat, pähkleid ega kanamuna)

Kreveti-lõhekotletid
  • 1 dl äädikat
  • 2 dl suhkrut
  • 3 dl vett
  • 2 loorberilehte
  • 1 tl vürtspiprateri
  • 1 baklažaan
  • 1 porgand
  • 1 punane sibul

Pane potti äädikas, suhkur, vesi, loorberilehed ja vürtspipar ning lase keema. Jahuta leem maha. Lõika baklažaan umbes 1 x 1 x 4 cm viiludeks ja porgand õhukesteks viiludeks. Kupata baklažaane ja porgandeid soolaga maitsestatud vees umbes 2–3 minutit, kurna ja jahuta maha. Sega baklažaan, porgandid ja viilutatud punane sibul äädikaleemega ja lase veganlikul heeringal marineeruda külmkapis vähemalt ööpäev.

Liituvad postitused
  1. Glögised pirnid Glögised pirnid Pehmed glögised pirnid sobivad oma jõulumaitse ja kerguse tõttu täiuslikult jõululaua dessertroaks. 
  2. Kollane rosolje Kollane rosolje Traditsioonilise jõululaua võid muuta vaheldusrikkamaks, muutes rosolje värvi kollaseks.
  3. Portveiniga maitsestatud heeringas Portveiniga maitsestatud heeringas Portvein annab heeringale uhke värvuse ja hõrgu maitse.