Menüü Merelt linna on täis lõikusande

Menüü Merelt linna on täis lõikusande

Buffet Eckerö sügisene Rootsi laud pakub parimaid lõikusande alates aedviljadest kuni värske kala ja lihani. Alustage maitsenaudinguid traditsioonilise kalamarja ja tervete krevettide või sinikarbisalati, kuumsuitsulesta või hoopis lõhesašimiga. 

Eelroogade laual pakutava laagerdatud härja tataki kõrvale sobivad suurepäraselt hooaja aedviljadest valmistatud salatid, nt karge ahjuselleri-õunasalat. Juurviljade mehist maitsemaailma tasakaalustavad aga sellised peened lisandid nagu sidrunihummus ja tomati-pühvlimozzarellasalat.

Peale eelroogi tasub hetkeks hinge tõmmata, et siis taas uuele ringile minna – näiteks soojendava homaarisupi järele. Soojade roogade hulgast leiab lisaks rahvusvahelistele maitsetele ka traditsioonilisi hõrgutisi, nt laevaköögis valminud Pozarski kotletid, küpsetatud juurviljad ja rostbiif. Küpsetatud punapeet kaetakse sinihallitusjuustuga ja kapsatükkidele annavad maitsenüansi soolapähklid. Vikerforell serveeritakse mereandidega vastupandamatult maitsvas fenkoli-võikastmes.

Ka magustoidulaud sisaldab hooaja parimatest toorainetest valmistatud pärleid, nt muraka panna cotta ja  mustika clafoutis. Menüüs on oma kindel koht ka klassikalistel toitudel, nt armastatud šokolaadimousse, juustud, jäätis.

Menüü Merelt linna serveeritakse restoranis Buffet Eckerö perioodil 19.8.-6.10.2020. Maitsenaudingud ootavad!