Kevadiselt värsked maitsed Buffet Eckerö's

Kevadiselt värsked maitsed Buffet Eckerö's

Kevadsuvised maitsed vallutavad Buffet Eckerö!
Menüü Kevade maitsed täidab laua hooaja parimatest ja värskeimatest toorainetest valminud maitseelamustega. Meie klientide lemmikute hulka kuuluvad klassikalised lihapallid valmivad ainult kodumaisest toorainest ning Buffet Eckerö köögis kohapeal. 

Külmade eelroogade seas on endiselt aukohal aastaringselt pakutavad lemmikud: kalamari hapukoorega, heeringas eri versioonides, terved krevetid, graavilõhe jms. Lisaks neile tasub proovida ka mõnusalt värskendavat sidruniräime ning akvaviidiga maitsestatud heeringamarja mustal leival. Lihalaual serveeritavad suitsutatud härjapraad sinepimajoneesiga ja kerget vürtsi andev rebitud seesami-tšillikalkun viivad lihtsalt keele alla. Hooaja konkurentsitu delikatess – spargel – jõuab lauale nisutera-sparglisalatina. Kindlasti soovitame proovida ka oivalist brokolisalatit Kreeka pähklitega ning klassikalist Caesari salatit, mis sobib suurepäraselt nii mõnegi hõrgutise kõrvale.

Eelroogade rohke valik võib tekitada olukorra, mil kõht saab juba täis, kuid soovitame jätta ruumi ka pearoogadele, sest nii kala-, liha- kui taimetoitude valik on väga lai. Proovige näiteks köögivilja-oalasanjet või kevadsuvist hõrgutist praetud lõhet murulaugukastmega või haugi-spinati-pikkapoissi, mida serveeritakse rikkalikus kevadkogritsakastmes. 

Üle ja ümber ei saa ka Buffet Eckerö restorani suurejoonelisest dessertlauast. Suussulavad juustud, küpsised ja jäätis kuuluvad menüüsse iseenesest mõistetavalt, kuid palju on ka uusi üllatajaid. Nendeks on näiteks mangokook vaarikakastmega ja magus sai mandlikoorega. Värske rabarber on sättinud end mahlase piruka sisse ning šokolaadisõpru rõõmustavad mudakook ja šokolaadimousse, millele annab mõnusat hõngu iiris.

Tule ja naudi Buffet Eckerö hõrku menüüd Kevade maitsed  03.04. – 11.04.2019 ja 23.04. – 04.06.2019!
Ajavahemikul 12.04. – 22.04.2019 pakume Buffet Eckerö restoranis lihavõttemenüüd.