Maitsete asjatundjad

  1. Rohkem kui 30 aastat toiduvalmistamist

    Raija-Leena Virtanen
    Helsingi ja Tallinna vahel liikleva MS Finlandia külmköök on harva tühi. Seal valmistatakse hõrgutisi nii hommikusöögiks kui terve päeva avatud Rootsi lauale. Tihti leiab siit ka Raija-Leena Virtaneni, kes vastutab külmköögi töö eest. Tema on juba kogenud tegija – merekogemust enam kui 30 aastat ja kõik need Eckerö Line’i teenistuses.
    Loe lisaks
  2. Oma tehtud lihapallid ehtsast veisehakklihast

    Oma tehtud lihapallid ehtsast veisehakklihast
    Eckerö Line’il nauditakse iga päev oma tehtud lihapalle. Lihapallid valmistatakse laeval ise kohapeal, nagu ka umbes 80 protsenti kõigist pakutavatest toitudest, ning neid pakutakse nii Rootsi lauas kui laeva kohvikus. Maitsvad lihapallid on eriti Rootsi lauas püsivalt populaarsed ja need valmistatakse alati sama retsepti järgi.
    Loe lisaks
  3. 1,5 miljonit tassi kohvi aastas

    Meira Lasse Vidman
    Kohv on söögikorra tähtis osa ka laeval. Meira 80-aastane Kulta Katriina on Eckerö Line’i uus kohvipartner.
    Loe lisaks

Posts 11-13 of 13

Page
Näita leheküljel