Maitsed merel -artiklid

  1. Merele vanaisa jälgedes

    Roope Havunen
    Üht MS Finlandia laevapere uusimat liiget, napilt aasta kokana töötanud Roope Havuneni, võib näha laeva igas köögis.
    Loe lisaks
  2. Tuomas Sillanpää - abikaasa kannul meremeheks

    Tuomas Sillanpää
    Eckerö Line’i laeval on toitude omatoodangu aste kõrge – umbes 80 protsenti kõigist toitudest valmistatakse laeva köökides ise.
    Loe lisaks
  3. Klientide tänu annab indu

    Klientide tänu annab indu

    Eckerö Line’i koosolekukeskuses võtab kliendid tavaliselt vastu mees, kelle lai naeratus täidab terve ruumi.

    Loe lisaks
  4. Soome vikerforell on Rootsi laua külmade suupistete kuningas

    Soome vikerforell on Rootsi laua külmade suupistete kuningas
    Laevaeine üks populaarsemaid ja oodatumaid tipphetki on Rootsi laua külmad suupisted ja eriti seal pakutavad kalad.
    Loe lisaks
  5. Maitsed merel -akadeemia käivitus – siit saad parimad vihjed hooaja köögiviljade kasutamiseks

    Maitsed merel -akadeemia käivitus – siit saad parimad vihjed hooaja köögiviljade kasutamiseks

    Eckerö Line’i uus  Maitsed merel -akadeemia koondab hea toidu huvilisi reisijaid ja laevameeskonna liikmeid. Akadeemia esimesed loengud täitsid laeva konverentsikorruse loengusaali viimase kui istmeni. Ja pole ka ime – teemaks olid hooajaköögiviljad ja nende kasutamine toiduvalmistamisel nii kodus kui laevaköögis. 

    Loe lisaks
  6. Käsitsi valmistatud pagaritooted selvekohviku letilt

    Käsitsi valmistatud pagaritooted selvekohviku letilt
    MS Finlandia kohvikust levib meeldivat lõhna.
    Loe lisaks
  7. Täiuslik Rootsi laud lõpeb juustuga

    Täiuslik Rootsi laud lõpeb juustuga
    Laevareis Helsingi ja Tallinna vahel kestab paar tundi ja osa sellest kulub paljudel reisijatel laeva ülimaitsvat Rootsi lauda nautides.
    Loe lisaks
  8. Rohkem kui 30 aastat toiduvalmistamist

    Raija-Leena Virtanen
    Helsingi ja Tallinna vahel liikleva MS Finlandia külmköök on harva tühi. Seal valmistatakse hõrgutisi nii hommikusöögiks kui terve päeva avatud Rootsi lauale. Tihti leiab siit ka Raija-Leena Virtaneni, kes vastutab külmköögi töö eest. Tema on juba kogenud tegija – merekogemust enam kui 30 aastat ja kõik need Eckerö Line’i teenistuses.
    Loe lisaks
  9. Oma tehtud lihapallid ehtsast veisehakklihast

    Oma tehtud lihapallid ehtsast veisehakklihast
    Eckerö Line’il nauditakse iga päev oma tehtud lihapalle. Lihapallid valmistatakse laeval ise kohapeal, nagu ka umbes 80 protsenti kõigist pakutavatest toitudest, ning neid pakutakse nii Rootsi lauas kui laeva kohvikus. Maitsvad lihapallid on eriti Rootsi lauas püsivalt populaarsed ja need valmistatakse alati sama retsepti järgi.
    Loe lisaks
  10. 1,5 miljonit tassi kohvi aastas

    Meira Lasse Vidman
    Kohv on söögikorra tähtis osa ka laeval. Meira 80-aastane Kulta Katriina on Eckerö Line’i uus kohvipartner.
    Loe lisaks

Posts 31-40 of 40

Page
Näita leheküljel