Maitsed merel - räägime toidust

  1. Maitsvat toitu süüakse esmalt silmadega

    Alex Nurmi
    Et toit on hea, sellest enam ei piisa. Nähke vaeva ka toidu välimusega – sel on suur tähtsus üldmulje seisukohalt.
    Loe lisaks
  2. Maitsed merel -akadeemia käivitus – siit saad parimad vihjed hooaja köögiviljade kasutamiseks

    Maitsed merel -akadeemia käivitus – siit saad parimad vihjed hooaja köögiviljade kasutamiseks

    Eckerö Line’i uus  Maitsed merel -akadeemia koondab hea toidu huvilisi reisijaid ja laevameeskonna liikmeid. Akadeemia esimesed loengud täitsid laeva konverentsikorruse loengusaali viimase kui istmeni. Ja pole ka ime – teemaks olid hooajaköögiviljad ja nende kasutamine toiduvalmistamisel nii kodus kui laevaköögis. 

    Loe lisaks

Posts 11-12 of 12

Page
Näita leheküljel