Maitsed merel - räägime toidust

  1. Vastutustundlik kalandus

    Vastutustundlik kalandus
    Vastutustundlikku kalamajandust ja merealade heaolu peab Arvo Kokkoneni kalatoodete hulgifirma oma tähtsaimaks väärtuseks.
    Loe lisaks
  2. Kohv ja maitseained – nõuandeid täiusliku kohvi valmistamiseks ja maitseainete kasutamiseks kokkamisel

    Kohv ja maitseained – nõuandeid täiusliku kohvi valmistamiseks ja maitseainete kasutamiseks kokkamisel

    Meira kohvi ja maitseaineid iseloomustavad kvaliteetsed toorained.

    Loe lisaks
  3. Planeedi puhtaim liha

    Planeedi puhtaim liha
    Puhas ja antibiootikumivaba liha on Atria südameasjaks ning pika arendustöö tulemus.
    Loe lisaks
  4. Kevad 2019 Räägime toidust -loengud

    Kevad 2019 Räägime toidust -loengud
    <p>Tule reisi ajal kaasa kuulama kõigile avatud Räägime toidust -loenguid, mis toimuvad laeva koosolekutekeskuses.</p>
    Loe lisaks
  5. Veini ja juustu kombineerimine – proovi ka kihisevat!

    Veini ja juustu kombineerimine – proovi ka kihisevat!

    Veini ja juustude sobitamisest rääkides mõeldakse enamasti punase veini ja viinamarjade või soolaküpsiste peale. Õnnestunud maitseelamus tekib enamasti aga hoopis mõne muu teguri – näiteks kihiseva joogi, juustu ja pähklite koosmõjul!

    Loe lisaks
  6. Vastutustundlik toidu- ja lihatootmine – tutvu praktiliste nippidega kadude vähendamiseks

    Sami Rekola

    Toidutootmise vallas on hetkel enim kõnetavateks küsimusteks vastutusvõime ja kadu. Igaühe kas või väikene tegevus jätab jälje.

    Loe lisaks
  7. Hea elu gluteenivaba dieet 

    Hea elu gluteenivaba dieet 
    Gluteenivaba dieet on tänapäeval populaarne mitte ainult tsöliaakiahaigete seas. Kuigi teaduslikult pole see päris tõestatud, aitab gluteenivaba toit tihti kaasa seedeorganite heaolule ka teistel inimestel.
    Loe lisaks
  8. 2018 sügise Räägime toidust - loengud

    2018 sügise Räägime toidust - loengud

    Nüüd räägime toidust. Vaata sügisel 2018 MS Finlandial toimuvate loengute teemasid ja tule kuulama.

    Loe lisaks
  9. Kapivarud kasutusele – nii korraldate kevadpeo lihtsalt ja muretult

    Vappu Pimiä

    Kevad- ja suvepeo saab korraldada ka väiksema vaevaga. Pakkuge külalistele lihtsaid ja ette valmistatavaid toite ning katke laud kapivarusid ja looduslikke taimi kasutades.

    Loe lisaks
  10. Kapivarud kasutusele – nii korraldate kevadpeo lihtsalt ja muretult

    Kapivarud kasutusele – nii korraldate kevadpeo lihtsalt ja muretult
    <p><span>Kevad- ja suvepeo saab korraldada ka väiksema vaevaga. Pakkuge külalistele lihtsaid ja ette valmistatavaid toite ning katke laud kapivarusid ja looduslikke taimi kasutades.</span></p>
    Loe lisaks

Posts 1-10 of 12

Page
Näita leheküljel