Glögised pirnid

Glögised pirnid

Pehmed glögised pirnid sobivad oma jõulumaitse ja kerguse tõttu täiuslikult jõululaua dessertroaks. Glögised pirnid lisavad tugevale jõulusöömaajale kergemat vaheldust.

Nii valmivad Glögised pirnid

Portsjonid: 6
Raskusaste: lihtne
Valmistusaeg: 20 min + marinaadis 1 ööpäev

(veganitoit, laktoosi- ja gluteenivaba, ei sisalda piima, kanamuna, soja, pähkleid)

Glögised pirnid
  • 0,5 l glögi kontsentraati
  • 2 kaneelipulka
  • 3 tähtaniisi
  • 6 värsket või konservpirni

Lase glögi kontsentraat, kaneelipulgad ning tähtaniis keema. Lase veidi jahtuda ja lisa seejärel kooritud ja seemnetest puhastatud poolikud pirnid või konservpirnid. Lase pirnidel vähemalt ööpäev külmkapis maitsestuda.

Liituvad postitused
  1. Kollane rosolje Kollane rosolje Traditsioonilise jõululaua võid muuta vaheldusrikkamaks, muutes rosolje värvi kollaseks.
  2. Vegan „klaasimeistri heeringas“ Vegan „klaasimeistri heeringas“ Nüüd on ka veganitel võimalik „heeringaga“ maiustada!
  3. Portveiniga maitsestatud heeringas Portveiniga maitsestatud heeringas Portvein annab heeringale uhke värvuse ja hõrgu maitse.