2018 sügise Räägime toidust - loengud

2018 sügise Räägime toidust - loengud

4.9. Maitsed merel - nüüd räägime toidust loeng: Gluteenitalumatus ja tsöliaakia

Loengu teemaks on gluteenitalumatus. Toiduallergiad ja eridieetide lisandumine on igapäevaelu ja trendiks on meie eripärade parem mõistmine.
Kuidas küpsetada ja valmistada toitu suurema vaevata nii, et see sobiks ka eridieeti järgivale inimesele? Asjatundja kogemusi ja retseptisoovitusi tuleb jagama Soome ettevõtte Moilas OY esindaja. Ettevõte on ka MS Finlandia gluteenivabade toodete tarnijaks.

Loeng toimub Soome keeles.

  • 19.00-20.00 Kooslekusaalid 1 & 2 tekil 6
  • esineja: Moilas OY

9.10. Maitsed merel - nüüd räägime toidust loeng: Liha teekond

Seekordse loengu teemaks on liha teekond tootjalt meie lauale. MS Finlandial peetakse oluliseks millist vastutust tootjad ja tarnijad endale selles võtavad. Soome tarnijaga tehakse tihedat koostööd. HKScani esineja räägibki lihatootmisest ja tarnimisest ning koos tähistatakse ka soomlaste suursoosiku HK Ameerika peekoni tootmise 40-dat aastapäeva.

Loeng toimub Soome keeles.

  • 19.00-20.00 Kooslekusaalid 1 & 2 tekil 6
  • esineja: HKScan

20.11. Maitsed merel - nüüd räägime toidust loeng: Juustud ja veinid

Tere tulemast kuulama aasta viimast loengut, mille teemaks on maitsvad juustud ja hõrgud veinid. Mis sobikski paremini aastalõpus toimuvaid pidusid silmas pidades? Kohale tulevad koostööpartnerid Valio ja Vindirekt. Valio juustud leiad õhtusöögi lõpetuseks Buffet Eckerö magustoidulaualt. Vindirekt varustab nii laeva restorani kui ka kauplust.

Loeng toimub Soome keeles.

  • 19.00-20.00 Kooslekusaalid 1 & 2 tekil 6
  • esineja: Valio & Vindirekt.